Το κεφαλοτύρι ανήκει στην οικογένεια των σκληρών τυριών και παρασκευάζεται από φρέσκο παστεριωμένο αιγοπρόβειο γάλα. Η εξαιρετική γεύση και ποιότητα στο κεφαλοτύρι κάνουν το προϊόν ευρέως γνωστό σε όλη την Ελλάδα.
Το κεφαλοτύρι ανήκει στην οικογένεια των σκληρών τυριών και παρασκευάζεται από φρέσκο παστεριωμένο αιγοπρόβειο γάλα. Η εξαιρετική γεύση και ποιότητα στο κεφαλοτύρι κάνουν το προϊόν ευρέως γνωστό σε όλη την Ελλάδα.
Διατίθεται σε συσκευασίες vacuum
8,5kg, ½ 4,5kg, ¼ 2kg, 250gr
και 200gr (τριμμένο)